PRIVACY OG JURIDISKE MEDDELELSER

 JURIDISKE NOTER

Definitioner SELSKAB: Storti S.p.A. Via Castelletto, 10 – 37050 Belfiore (VR) skattereg.nr. og momsnr. 03882500238, kontakt os også ved at ringe til 045-6134311 eller via e-mail på info@staging2.storti.com mail pec: stortispa@pec.it WEBSTED: webside www.storti.com herunder vores undersider direkte relateret til SELSKABET og/eller ved hjælp af domæner, der henviser til SELSKABET. INDHOLD: tekstindhold, grafiske og fotografiske elementer, varemærker og logoer, domænenavne, lyd, musik, video, audiovisuelt indhold, funktionaliteter, teknisk dokumentation og manualer og materiale, der kan ses og fås via WEBSTEDET. BESØGENDE: Alle, der navigerer på WEBSTEDET Adgang, visning og brug af siderne på dette WEBSTED indebærer, at DEN BESØGENDE accepterer alt, der er angivet i dette dokument. Navigation på Webstedet skal betragtes som gratis under forudsætning af, at eventuelle tilslutningsomkostninger pålægges DEN BESØGENDE. Ophavsret WEBSTEDETS INDHOLD er virksomhedens ejendom og er ophavsretligt beskyttet. BESØGENDE må ikke kopiere, offentliggøre, formidle, transmittere eller på anden måde tilgængeliggøre indhold, hverken delvist og/eller som følge af ændringer, der offentliggøres på dette WEBSTED, da det kan medføre civilretlige og strafferetlige sanktioner. Det er også forbudt at gengive WEBSTEDETS grafik; de elementer, der udgør WEBSTEDET, er beskyttet af forretningsaftaler, og deres anvendelse er i overensstemmelse med lovgivningen om registrerede varemærker, om konkurrence og andre love og må ikke kopieres eller efterlignes. Fritagelse for ansvar Alt indhold, der udgives på WEBSTEDET, er udelukkende beregnet til generel information uden garanti for deres nøjagtighed og fuldstændighed. SELSKABET forbeholder sig retten til at ændre og opdatere indholdet uden forudgående varsel og uden at holdes ansvarlig for nogen form for skader, direkte eller indirekte, herunder tabt fortjeneste, der skyldes brugen af eller manglende muglighed for at bruge WEBSTEDET og af dets indhold eller websteder, der er direkte eller indirekte forbundet med det, såvel som ved udeladelser eller fejl. Varemærker Navne på produkter og virksomheder, der er nævnt på dette WEBSTED, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere. Derfor er uautoriseret brug af disse udtrykkeligt forbudt. Gældende lov Uanset eventuelle andre lovbestemmelser, skal alle kontroverser eller tvister, der måtte opstå vedrørende enhver brug af WEBSTEDET eller INDHOLDET mellem SELSKABET og den BESØGENDE eller med personer, der har samarbejdet eller samarbejder i forbindelse med offentliggørelsen eller udarbejdelse eller opdatering af INDHOLDET, løses i den accepterede jurisdiktion, som er den italienske stats, og i alle tilfælde gælder den italienske lovgivning, der er gældende på tidspunktet for tvisten.

COOKIE INFORMATION

De anvendte softwareapplikationer kan indeholde “cookie”-teknologi. Cookies er primært beregnet til at lette brugernavigation. Cookies kan give oplysninger om navigation på webstedet og muliggøre brugen af nogle tjenester, der kræver identifikation af brugerens sti gennem forskellige sider på webstedet. Ved enhver adgang til portalen, uanset tilstedeværelsen af​en cookie, registreres typen af browser, operativsystem (f.eks. Microsoft, Apple, Android, Linux osv.), Host og den besøgendes oprindelses-URL, ud over data på den ønskede side. Brugeren har dog mulighed for at indstille sin browser til at blive informeret, når du modtager en cookie og på denne måde beslutte at slette den. Yderligere information om cookies findes på browsernes websteder. Hvad er cookies? Cookies er små tekststrenge gemt på brugerens computer, når man besøger bestemte sider på internettet. I de fleste browsere er cookies aktiveret, nederst er de oplysninger, der er nødvendige for at ændre cookieindstillingerne i browseren. Cookies er ikke skadelige for enheden. I de cookies, vi genererer, gemmer vi ikke personligt identificerbare oplysninger, men vi bruger oplysninger til at forbedre opholdet på webstedet. For eksempel er de nyttige til at identificere og løse fejl. Cookies kan udføre forskellige funktioner, f.eks. navigere effektivt mellem forskellige sider og generelt forbedre brugerens ophold. Ejeren forbeholder sig ret til at bruge cookies, med brugerens samtykke, hvor loven eller gældende bestemmelser kræver det, for at lette navigationen på dette websted og tilpasse de oplysninger, der vises. Ejeren forbeholder sig også ret til at bruge lignende systemer til at indsamle oplysninger om brugerne af webstedet, som for eksempel typen af​internetbrowser og operativsystem, der anvendes til statistiske eller sikkerhedsmæssige formål. Typer af cookies Cookies opdeles i “session-cookies” og “vedvarende cookies”, den første type downloades og slettes igen, når browseren lukkes, mens den anden gemmes, indtil den udløber eller annulleres. De anvendte session-cookies bruges til at fremskynde analysen af internettrafik og gøre det lettere for brugerne at få adgang til de tjenester, der tilbydes af webstedet. Session-cookies bruges hovedsageligt under godkendelse, autorisation og navigation i de tjenester, der er adgang til via en registrering. De fleste browsere er indstillet til at acceptere cookies. Hvis du ikke accepterer cookies, kan du indstille din computer til at afvise dem eller vise en advarsel, når de arkiveres. Hvis den interesserede part nægter brugen af cookies, fungerer nogle af webstedets funktioner muligvis ikke korrekt, og nogle af tjenesterne er muligvis ikke tilgængelige. Anvendelsen af såkaldte session-cookies er strengt begrænset til overførsel af sessionsidentifikatorer, der er nødvendige for at sikre en sikker og effektiv anvendelse af webstedet. Disse data er af teknisk art, midlertidig gyldighed og indsamles ikke med henblik på at identificere brugere, men kunne, på grund af deres funktion og i kombination med andre data fra tredjeparter (f.eks. brugerens internetudbyder), muliggøre identifikation. Førstepartscookies kan kun læses på det domæne, der har oprettet dem. Hvilke cookies bruger vi: Tekniske navigationscookies Dette er cookies, der garanterer normal navigation og brug af webstedet og muliggør forbindelsen mellem serveren og brugerens browser. Disse cookies er uundværlige til browsing (for eksempel sessionsidentifikatorer), som gør det muligt at bruge de vigtigste funktioner på webstedet og at beskytte forbindelsen. Uden disse cookies kunne webstedet ikke bruges normalt. Funktions-cookies er cookies gemt i computeren eller en anden enhed, som, baseret på brugerens anmodning, registrerer brugerens valg, så de huskes for at optimere og give en forbedret og personlig navigation inden for tjenesten eller adgangen til dette websted. (f.eks. registrering i reserverede områder, lagring af produkter i indkøbsvognen for at få mulighed for at se dem i næste session, gemme det valgte sprog, visning af en video eller muligheden for at kommentere bloggen osv.). Funktions-cookies er ikke afgørende for, at webstedet kan fungere, men de forbedrer kvaliteten og oplevelsen af browsing. Analytiske cookies Disse er cookies, som indsamler oplysninger om, hvordan brugeren bruger webstedet, som f.eks. hvilke websider der besøges oftest. Dette websted bruger “Google Analytics” tredjepartscookies. Google Analitycs er et statistikwebsted, som f.eks. beregner antallet af besøgende, hvilken type teknologi, de bruger (for eksempel Mac eller Windows), hvor meget tid de bruger på webstedet … Alle de indsamlede data er anonyme og i samlet form og derfor ikke profileret. Oplysningerne fra cookien om brugerens brug af webstedet (herunder IP-adressen) overføres og gemmes på Googles servere. Nyttige adresser for bedre at forstå Google Analytics privatlivspolitik: – http://www.google.com/analytics/terms/it.html http://www.google.com/privacypolicy.html De analytiske cookies er ikke afgørende for webstedets funktion. Cookies, der relaterer til widget fra Social Network Widgets: Det er alle de komponenter i et programs brugergrænseflade, der har til formål at lette brugeren i at interagere med selve programmet. Under åbning installeres der muligvis cookies, der gør det muligt for brugerens profil på sociale medier at interagere med dette websted, og de er ikke nødvendige for webstedets funktion. Den mest almindelige brug er rettet mod at dele indholdet fra sociale medier. Tilstedeværelsen af plugins indebærer overførsel af cookies til og fra alle websteder, der administreres af tredjeparter. Administrationen af de oplysninger, der indsamles af “tredjeparter”, fastlægges af de relevante oplysninger, som der henvises til. For at sikre større åbenhed og bekvemmelighed er webadresserne for de forskellige informations- og cookiehåndteringsmetoder angivet nedenfor. Facebook information: https://www.facebook.com/help/cookies/ Facebook (konfiguration): adgang til din konto. Beskyttelse af personlige oplysninger. Twitter information: https://support.twitter.com/articles/20170514Twitter(konfiguration): https://twitter.com/settings/security Google+ information: http://www.google.it/intl/it/policies/technologies/cookies/ Google+ (konfiguration): http://www.google.it/intl/it/policies/technologies/managing/ Pinterest information:http://about.pinterest.com/it/privacy-policy Pinterest konfiguration: https://www.pinterest.com/settings YouTube information: http:// it.youtube.com/it/privacy Cookies relateret til Social Buttons I Social buttons er de særlige “knapper” på webstedet, der viser sociale netværksikoner (eksempelvis Facebook) og giver brugere, der søger, mulighed for at interagere direkte på de sociale netværk med et “klik”. De sociale knapper, der bruges af webstedet, er links, der henviser til ejerens konto på de sociale netværk, der er afbildet. Der installeres ikke tredjeparts-cookies når disse knapper bruges. Webstedet deler ikke nogen navigeringsoplysninger eller brugerdata, der er erhvervet via sit websted med sociale netværk, der er tilgængelige via de sociale knapper. Her vises linkene, hvor brugeren kan se oplysninger om databeskyttelse i forbindelse med sociale mediers administration af data, som knapperne henviser til:
https://support.twitter.com/articles/20170519-uso-dei-cookie-e-di-altre-tecnologie-simili-da-parte-di-twitter https://www.facebook.com/help/cookies Cookies, der giver interaktive kort Disse cookies giver mulighed for at inkludere interaktive kort på dette websted. Google Maps bruges. For oplysninger om Google Maps-cookies http://www.google.co.uk/intl/it_IT/policies/ Denne type cookie er ikke afgørende for webstedets funktion. Hvordan kan jeg deaktivere cookies? Advarsel: I forbindelse med deaktivering af brugeren af ​​alle typer cookies (herunder tekniske cookies) er det angivet, at visse funktioner på webstedet kan blive reduceret eller ikke være tilgængelige. De fleste browsere accepterer cookies automatisk, men du kan også vælge ikke at acceptere dem. Hvis du ikke vil have, at din computer modtager og gemmer cookies, kan du ændre browserens sikkerhedsindstillinger (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari osv.). Der er flere måder at administrere cookies og andre sporingsteknologier på. Ved at ændre dine browserindstillinger kan du acceptere eller afvise cookies eller beslutte at modtage en advarselsmeddelelse, før du accepterer en cookie fra de websteder, du besøger. Du kan slette alle de cookies, der er installeret i din browsers cookiemappe. Hver browser har forskellige procedurer til administration af indstillinger. Cookies kan deaktiveres direkte fra din webbrowser. For mere detaljerede oplysninger om mulighederne for at deaktivere cookies, er her listen over links til konfiguration af de mest populære browsere. Sådan deaktiveres cookies i Firefox Sådan deaktiveres cookies i Chrome Sådan deaktiveres cookies i Internet Explorer Sådan deaktiveres cookies i Safari Sådan deaktiveres cookies i Opera Hvis du ikke bruger nogen af​de ovenfor nævnte browsere, skal du vælge “cookies” i den relevante sektion af guiden for at finde ud af, hvor din cookiemappe er. Samtykke Samtykket udtrykkes frivilligt af brugeren, der fortsætter med navigationen, efter at have læst de korte oplysninger. Det skal også bemærkes, at tilladelsen på ethvert tidspunkt kan tilbagekaldes, og cookies kan deaktiveres som beskrevet ovenfor. Andre links For at give brugeren en bedre service kan dette websted indeholde henvisninger til andre websteder (“Links”). Ejeren afviser ethvert ansvar for indholdet og materialet tilgængeligt på sådanne websteder eller som kan opnås gennem dem. Eventuelle oplysninger vedrørende de steder, der henvises til med links, skal kun rettes til administratorerne for de pågældende websteder. Ændringer i informationen om brugen af cookies For at informationerne altid er opdaterede opdateres informationen om brugen af cookies med jævne mellemrum. Den sidste opdatering til denne erklæring om brugen af cookies går tilbage til den 7. december 2018 Kontakt ejervirksomhed For eventuelle forespørgsler eller spørgsmål vedrørende oplysninger om brugen af​cookies eller databeskyttelseserklæring, kontakt vores medarbejdere via e-mail: info@staging2.storti.com

KONTAKTINFORMATION FOR WEBSTED

I henhold til EU-regulativ 2016/679 og gældende regler giver vi følgende oplysninger om behandling og beskyttelse af dine persondata Registeransvarlig Den registeransvarlige er Storti S.p.A. Via Castelletto, 10 – 37050 Belfiore (VR) skattereg.nr. og momsnr. 03882500238, som også kan kontaktes ved at ringe til 0456-134311 eller via e-mail på info@staging2.storti.com mail pec: stortispa@pec.it Formål De persondata, du indtaster i denne formular, vil blive brugt til at behandle din anmodning, sende dokumentation vedrørende produkter og tjenester, der markedsføres af os, og som vedrører din anmodning, invitere dig til informations- og opdateringsbegivenheder, der kunne interesse dig, og muligvis til at blive kontaktet af en af ​​vores samarbejdspartnere. Vi anmoder om dit udtrykkelige samtykke til at fortsætte med de beskrevne behandlinger, som vil blive udført ved hjælp af edb-systemer og understøttende papirversioner beskyttet af egnede tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Manglende levering af data vil ikke give anledning til nogen behandling. De personlige identifikationsdata, der er indhentes fra den berørte part, brugeren af webstedet, er genstand for behandling og behandles og anvendes direkte til følgende formål: (a) at videreføre brugerens anmodning vedrørende anmodningen om oplysninger i forbindelse med forretningsaktiviteter eller andre anmodninger fra kunden samt til udøvelse af instrumentale og/eller komplementære formål, såsom arkivering, behandling i fuld overensstemmelse med princippet om korrekthed og lovlighed og med bestemmelserne i loven. (b) at sende kommunikation om fremtidige kommercielle og salgsfremmende initiativer; meddelelser om ejerens egne tjenester og tilbud og til afsendelse af informative og salgsfremmende meddelelser vedrørende aktiviteten, såvel som til de formål, der er knyttet til dette og instrumentelle. Modtagere De indsamlede data vil ikke blive formidlet, solgt eller udvekslet med tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke, med undtagelse af eventuelle begrænsede meddelelser, der måtte være nødvendige for at behandle anmodningen. Overførsel uden for EU Data fra den berørte part vil ikke blive overført til lande uden for Europa. Skulle dataene blive overført til ikke-europæiske lande eller internationale organisationer i fremtiden, vil alle bestemmelserne i kapitel V (EU-forordning 2016/679) overholdes for at sikre et passende beskyttelsesniveau. Opbevaringsperiode De data, du giver, opbevares ikke mere end 2 år efter den sidste kontakt eller aktive korrespondance og under alle omstændigheder ikke efter din eventuelle anmodning om sletning. Den registreredes rettigheder Du har ret til at bede den registeransvarlige om adgang til dine personoplysninger, berigtigelse og sletning af samme eller eventuelt begrænsning af behandlingen. Du kan altid anmode om en fuldstændig specifikation af behandlingen og dine rettigheder ved at skrive til de kontakter, der er stillet til rådighed af ejeren og angivet i begyndelsen af ​​informationsmeddelelsen. Tilbagekaldelse af samtykke Du kan til enhver tid afbryde behandlingen beskrevet i denne meddelelse ved at skrive dine intentioner til den registeransvarlige, uden at dette berører de handlinger, der er udført lovligt indtil da. Klagerettigheder Hvis du mener, at behandlingen af dine persondata overtræder GDPR-forordningen EU-2016/679, har du ret til at indgive en klage til garantisten for beskyttelse af personoplysninger, der har hjemsted på Piazza di Monte Citorio nr. 121, IT-00186, Rom (Email: garante@gpdp.it,PEC: protocollo@pec.gpdp.it, telefoncentral +39 06.696771). Den registreredes rettigheder Du har ret til at bede den registeransvarlige om adgang til dine personoplysninger, berigtigelse og sletning af samme eller eventuelt begrænsning af behandlingen. Du kan altid anmode om en fuldstændig specifikation af behandlingen og dine rettigheder ved at skrive til de kontakter, der er stillet til rådighed af ejeren og angivet i begyndelsen af informationsmeddelelsen.

 WEBSTEDSINFORMATION – FORESPØRGSLER OG VURDERINGER

I henhold til EU-regulativ 2016/679 og gældende regler giver vi følgende oplysninger om behandling og beskyttelse af dine persondata Registeransvarlig Den registeransvalige er Storti S.p.A. Via Castelletto, 10 – 37050 Belfiore (VR) skattereg.nr. og momsnr. 03882500238, som også kan kontaktes ved at ringe til 0456-134311 eller via e-mail på info@staging2.storti.com mail pec: stortispa@pec.it Formål De personlige identifikationsdata, der indhentes fra den berørte part, brugeren af webstedet, er genstand for behandling og behandles og anvendes direkte til følgende formål: A. at følge op på anmodningen om oplysninger vedrørende virksomhedens aktiviteter med særlig vægt på anmodninger om tilbud, produkttilgængelighed, økonomiske noteringer; samtykke er ikke påkrævet, og oplysningerne anses for accepterede på det tidspunkt dataene sendes. B. at sende kommunikation om fremtidige kommercielle og salgsfremmende initiativer; meddelelser om ejerens egne tjenester og tilbud og til afsendelse af informative og salgsfremmende meddelelser vedrørende aktiviteten. For at aktivere disse meddelelser kræves der udtrykkeligt samtykke ved at markere feltet “samtykke”. Modtagere De indsamlede data vil ikke blive formidlet, solgt eller udvekslet med tredjeparter med undtagelse af begrænsede meddelelser, der måtte blive nødvendige for at yde den ønskede service og altid under ejerens kontrol. I tilfælde af anmodninger om tilbud, produkttilgængelighed, økonomiske noteringer, vil dataene blive meddelt de kompetente lokale forhandlere for at behandle anmodningen. Svaret formuleres derefter af sidstnævnte som repræsentant for Storti-mærket i salgskanalen. Opbevaringsperiode A. De data, du giver, opbevares ikke mere end 2 år efter den sidste kontakt eller aktive korrespondance og under alle omstændigheder ikke efter din eventuelle anmodning om sletning. B. Dataene opbevares indtil ejerens afbrydelse af tjenesten eller indtil dennes udtrykkelige afkald på modtagelse af yderligere meddelelser. Den registreredes rettigheder Du har ret til at bede den registeransvarlige om adgang til dine personoplysninger, berigtigelse og sletning af samme eller eventuelt begrænsning af behandlingen. Du kan altid anmode om en fuldstændig specifikation af behandlingen og dine rettigheder ved at skrive til de kontakter, der er stillet til rådighed af ejeren og angivet i begyndelsen af informationsmeddelelsen. Tilbagekaldelse af samtykke Du kan til enhver tid afbryde behandlingen beskrevet i denne meddelelse ved at skrive dine intentioner til den registeransvarlige, uden at dette berører de handlinger, der er udført lovligt indtil da. Klagerettigheder Hvis du mener, at behandlingen af dine persondata overtræder GDPR-forordningen EU-2016/679, har du ret til at indgive en klage til garantisten for beskyttelse af personoplysninger, der har hjemsted på Piazza di Monte Citorio nr. 121, IT-00186, Rom.

 INFORMATION OM NYHEDSBREV

I forbindelse med gennemførelsen af ​​EU-regulativ 2016/679 og gældende regler giver vi følgende oplysninger om behandling og beskyttelse af dine persondata den Registeransvarlige Den registeransvarlige er Storti S.p.A. Via Castelletto, 10 – 37050 Belfiore (VR) skattereg.nr. og momsnr. 03882500238, som også kan kontaktes ved at ringe til 0456-134311 eller via e-mail på info@staging2.storti.com mail pec: stortispa@pec.it Formål De personlige identifikationsdata, der indhentes fra den berørte part, brugeren af webstedet, er genstand for behandling og behandles og anvendes direkte til at sende nyhedsbreve og tilhørende registrering på mailinglister vedrørende informative meddelelser og markedsføringskommunikation om fremtidige initiativer, til meddelelser om den dataansvarliges tjenester, til at sende meddelelser relateret til dennes aktivitet, såvel som til de formål, der er knyttet til dette og instrumentelle. Disse behandlinger er underlagt dit specifikke samtykke. Levering af data er obligatorisk for levering af selve tjenesten. Modtagere De indsamlede data vil ikke blive formidlet, solgt eller udvekslet med tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke, med undtagelse af eventuelle begrænsede meddelelser, der måtte være nødvendige for at behandle anmodningen. Opbevaringsperiode De data, du giver, opbevares ikke mere end 2 år efter den sidste kontakt eller aktive korrespondance og under alle omstændigheder ikke efter din eventuelle anmodning om sletning. Den registreredes rettigheder Du har ret til at bede den registeransvarlige om adgang til dine personoplysninger, berigtigelse og sletning af samme eller eventuelt begrænsning af behandlingen. Du kan altid anmode om en fuldstændig specifikation af behandlingen og dine rettigheder ved at skrive til de kontakter, der er stillet til rådighed af ejeren og angivet i begyndelsen af informationsmeddelelsen. Tilbagekaldelse af samtykke Du kan til enhver tid afbryde behandlingen beskrevet i denne meddelelse ved at skrive dine intentioner til den registeransvarlige, uden at dette berører de handlinger, der er udført lovligt indtil da. Klagerettigheder Hvis du mener, at behandlingen af dine persondata overtræder GDPR-forordningen EU-2016/679, har du ret til at indgive en klage til garantisten for beskyttelse af personoplysninger, der har hjemsted på Piazza di Monte Citorio nr. 121, IT-00186, Rom

INFORMATION JOBANSØGERE

I henhold til EU-regulativ 2016/679 og gældende regler giver vi følgende oplysninger om behandling og beskyttelse af dine personoplysninger Registeransvarlig Den registeransvarlige er Storti S.p.A. Via Castelletto, 10 – 37050 Belfiore (VR) skattereg.nr. og momsnr. 03882500238, som også kan kontaktes ved at ringe til 0456-134311 eller via e-mail på info@staging2.storti.com mail pec: stortispa@pec.it Formål Alle personoplysninger, der sendes eller leveres i skriftlig eller mundtlig form uden nogen anmodning fra ejeren, bruges til at behandle din jobansøgning, mere præcist til at verificere antagelserne for ansættelse og/eller at starte et arbejdsforhold. Metode Behandlingen af​dine personoplysninger vil være baseret på principper om korrekthed, lovlighed og gennemsigtighed, beskyttelse af dit privatliv og dine rettigheder og vil blive udført ved hjælp af edb-systemer og understøttende papirversioner af specialuddannet personale. Kommunikation til modtagerkategorier Enhver kommunikation til tredjemand sker kun ved udførelsen af udvælgelses- og evalueringsaktiviteter vedrørende etableringen af ansættelsesforholdet. De indsamlede data vil ikke blive formidlet. Opbevaringstider Persondata gemmes i 3 år fra første arkivering. Den registreredes rettigheder Du har ret til at bede den registeransvarlige om adgang til dine personoplysninger og berigtigelse. Du kan altid anmode om en fuldstændig specifikation af behandlingen og dine rettigheder ved at skrive til de kontakter, der er stillet til rådighed af ejeren og angivet i begyndelsen af ​​informationsmeddelelsen. Retten til at klage Hvis du mener, at behandlingen af dine persondata overtræder GDPR-forordningen EU-2016/679, har du ret til at indgive en klage til garantisten for beskyttelse af personoplysninger, der har hjemsted på Piazza di Monte Citorio nr. 121, IT-00186, Rom. Leveringens art og samtykke Levering af personoplysninger overlades til den kandidat, der fremlægger sit curriculum vitae. Dataene, der efterfølgende og muligvis anmodes om af den registeransvarlige er med henblik på evaluering af egnethed til ansættelse og/eller start af samarbejdet og gives frivilligt.

Shop Icon
Lens Icon